Muat Naik Gambar Berserta Kenyataan Rindu, Zizan Razak Kini Bercinta Dengan Awek Bawak Moto Besar

2 months ago 59

“Eceyy…cintan cintun dengan awek moto besar nampak? kami sokongggg je zan” – kata peminat

Siapa tidak senang jika mempunyai kekasih hati yang mempunyai perwatakan lucu dan suka berjenaka. Pastinya hidup dipenuhi gelak ketawa dan riang sentiasa.

Namun begitu ianya tidak menjamin apa-apa dalam sesuatu perhubungan kerana soal jodoh itu rahsia Tuhan.

Memuat naik gambar di laman Instagram, pelawak dan pelakon terkenal Zizan Razak berkongsi rasa rindu terhadap seseorang yang dikenalinya iaitu pelakon baharu, Ahirine Ahirudin, 26.

Jika sebelum ini setiap kali artis wanita berkahwin, pasti netizen mempersoalkan jodoh pelawak popular Zizan Razak, apatah lagi semua artis yang pernah dikaitkan dengannya sudah pun mendirikan rumah-tangga.

Justeru, kali ini apabila pelawak ini berkongsi gambar Ahirine seolah-olah memberikan hint tentang sesuatu rasa yang mungkin ramai tidak tahu.

VIA Instagram

Bagaimanapun, kesahihan itu tidak dapat dikenal pasti kerana sehingga kini tiada sebarang pemakluman mengenai siapakah teman wanita Zizan.

“Keje dia ketawa je. Takde keje lain. Lama tak jumpa dia. Rindu pulak rasa kat budak” – tulis Zizan

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat bersetuju jika benar Zizan dan Ahirine menjalinkan hubungan cinta kerana kelihatan secocok bersama.

VIA Instagram

Ahirine yang terkenal dengan aktiviti sukan lasak sentiasa berkongsi perkembangannya di laman Instagram miliknya.

VIA Google

Terdahulu, nama pelakon wanita ini pernah dikaitkan dengan Farid Kamil yang ketika itu berkongsi video sedang membantunya memakai topi keledar sebagaimana dimuat naik di aplikasi TikTok.

Menurut sumber laporan Harian Metro, disebabkan gosip berkenaan yang tersebar meluas, Ahirine akhirnya terpaksa bertindak untuk tampil menjelaskan  mengenai status beliau dengan pelakon kegilaan ramai wanita itu memandangkan orang ramai menyebut nama isteri Farid, Diana Danielle di ruangan komen video berkenaan.

Kini, sama ada benar atau tidak Ahirine merupakan kekasih baharu Zizan masih menjadi tanda-tanya kerana mengetahui bahawa mereka sememangnya rapat atas faktor-faktor tertentu sahaja.

The post Muat Naik Gambar Berserta Kenyataan Rindu, Zizan Razak Kini Bercinta Dengan Awek Bawak Moto Besar appeared first on Murai MY.

Read Entire Article